senaatti (senaatti) wrote,
senaatti
senaatti

viikonloppua osa 2

Lähdin eilen illanistujaisten jatkeeksi osan porukasta mukana keskustaan tanssimaan. En koskaan tee sellaista, mutta nyt oli täydellisen oikea mieli ja seura siihen. Saappaistani lähti koko korko irti heti, kun astuin tanssilattialle, mutta sukkasiltaan tanssi sujuikin paremmin. Tanssin ja nauroin ja tunsin näyttäväni hyvältä. Oi voi, kuinka illasta jäi hyvä mieli.

Tänään kävimme Siirin kanssa mamman luona leipomassa muffinsseja illan viiksijuhliin. Mamma ihmetteli teemaa mutta nauroi ja pyysi meitä ottamaan paljon kuvia, jotta hänkin saa nähdä. Mamman luona pitäisi käydä useammin. Ei Vantaa kuitenkaan niin kaukana ole.

Saavuin äsken kotiin ja löysin rappukäytäväni sotkettuna. Paksulla mustalla tussilla on jokaiseen seinään kirjoitettu isoin kirjaimin kliseisimpiä vessanseinäkommentteja mm. "We are the children of the Revoution" ja "My mother is, sorry, was a bitch". Tuli ärtynyt ja pettynyt olo. Oliko jonkun nyt ihan pakko? Mitä sekin siitä itselleen sai? Päivitteltiin asiaa hetken naapurin kanssa. Toivon, että se joku sai kaiken aggresionsa purettua, ettei hänen tarvitse palata takaisin polttamaan roskiksia tai jotain.

Nyt suihkuun. Viikset odottavat.
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    default userpic
    When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
    You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
  • 0 comments